Kapcsolat

Lengyel Imre

Preparátor

Cím:

8653 Ádánd, Kossuth u. 82. ------------------------------------- Átvételi hely: H-8600, Siófok, Fő utca 254. Hungary

Telefon:

+36 30 254 6521

E-mail:

info@lengyel-preparator.hu

Újabb kompozíció rókával és tyúkkal

Posztolva: 2018. május 15.

 

Műhelyünktől már-már megszokott, hogy szeretjük a kihívásokat, az életszerű és -szagú dolgokat, jeleneteket. És alapvetően a természetből vesszük az inspirációt, azonban ma már a természet kezd visszaköltözni eredeti helyére ahol ma már falvak és városok állnak. Ennek következményeiről a falusiak és városiak bőven tudnának mesélni. Ezeket a pillanatokat szerettük volna megragadni a tyúkot lopó rókával. Reméljük sikerült!

Róka tyúkot lop

Hungarian

Egész alakos gepárd készült nem rég el

Posztolva: 2018. április 12.

 

A magyar preparátornak viszonylag kevésszer adatik meg, hogy afrikai nagymacskákkal dolgozhassanak, kifejezetten értve talán ezt a Föld leggyorsabb szárazföldi fajára, a gepárdra. A munka minden percét élveztük, ahogy alakot öltött a finoman kidolgozott bőr a formán. Ezt a fajt valóban a rövid távú, de hatalmas sebességre teremtették. Kecses mégis rendkívül tekintélyt parancsoló megjelenése volt. A képek a fenti referencia menüben Afrika/Gepárd almenüben találhatóak.

Egész alakos gepárd Afrikából. 

Hungarian

Újabb fajok, újabb fotók

Posztolva: 2018. március 31.

 

Bár online felületeinken kissé csendesebb időszakunk volt, a műhely munka folyt megállás nélkül. Számos új fajjal bővült repertorárunk, még több kapcsolatot és tapasztalatot adva nekünk. Hamarosan feltöltésre kerülnek a legújabb fotóink, érdemes lesz visszanézni! Addig is, egy kis ízelítő afrikai munkákból:

Zebra nyakpreparátum Ugandából  Zebra nyakpreparátum Ugandából

Hungarian

ÚJABB EURÓPAI FAJOK KERÜLTEK A FÉNYKÉPES REFERENCIÁK KÖZÉ

Megjelenés dátuma: 2016. február 6.

 

Ismét eljött az idő, hogy pár új képet osszunk meg munkáimból! A fenti Európa kontinenséről származó munkáimat bemutató fenti menüben új fotók hirdetik a preparátori szakma sokszínűségét és egyben művésziességét. A magyar vadászterületről, amerikai vendégnek készített pedesztálos bika egy újabb szintje műhelymunkánknak. Az alföldi szürkemarha bika nyakpreparátuma szintén egy olyan ritkaság melyhez kevés preprátorműhelynek van szerencséje a világon. Jó képnézegetést kívánok!

Hungarian

Újabb képek a fenti, kontinens menüben

Megjelenés dátuma: 2015. december 2.

 

A napokban újabb képeket töltöttünk fel, hogy méginkább meggyőződhessenek, hogy műhelyem mottója - "törekvés a tökéletességre" - nem csak üres szlogen. A legújabb referenciamunkákat a fenti, kontinensek szerint elkülönülő menüben tekinthetik meg az európai, afrikai és ázsiai vadfajok között. Kellemes képnézegetést kívánok!

Hungarian

Adományozás vakoknak a Rotary Club budapesti kezdeményezésére

Megjelenés dátuma: 2015. szeptember 27.

 

A Rotary Club a világ egyik legnagyobb humanitárius szervezete. Arra törekednek, hogy a világban növekedjen a megértés és a jó szándék. A magyar Rotary Club budapesti, vakok megsegítésére tartott rendezvénye olyan kezdeményezés volt, melyhez nagy örömmel és büszkeséggel csatlakoztam. Élményt, új megtapasztalást nyújtani látássérült embertársaink számára megtiszteltetés volt műhelyem részére. Egy egész alakos szalonka, borz és egy róka preparátum készült a Lengyel Imre Taxidermy által vak felebarátaink számára. A videón többek között nyilatkozom én is, illetve bemutatásra kerülnek munkáim is. 

Hungarian

Új képek a referencia munkáim között

Megjelenés dátuma: 2015. szeptember 02.

 

Ahogy azt új honlapom megtervezésénél célként is tűztük ki, igyekszünk minél gazdagabb fotóanyaggal ellátni oldalamat, hogy a virtuális látogatók minél inkább meggyőződhessenek róla, a tökéletességre való törekvés nem csak üres műhelyi szlogen munkáim elkészítése során! Az érdeklődési körnek megfelelő vadfajok megtalálását tematizálással igyekeztünk segíteni, így az adott kontinensről származó állatpreparátumok az adott kontinensen belül kereshetőek ki. Kérem tekintse meg kontinensenként szétválogatott munkáimról készített fotókat a fenti kontinensenek ábrázoló, grafikus "Referencia munkák a világ körül" menüben! 

Hungarian

Üdvözlöm megújult honlapomon!

Megjelenés dátuma: 2015. augusztus 6.

 

Örömmel és egyben baráti üdvözlettel üdvözlöm megújult honlapomon! A mai kor követelményeinek megfelelve igyekeztünk egy egyedi, modern, stílusos, mégis felhasználóbarát oldalt tervezni. Célom, hogy a rövid, bemutató jellegű szöveges tartalmak mellett munkáimról maguk a preparátumok fotói meséljenek, számotadva munkám színvonaláról. Tematikus megtekintésüket megkönnyíti a származási földrészek alapján történő szétválogatás, melyet a fenti földrész alapú menüben érhet el. Célom továbbá, hogy hivatalos partnereimet, már meglévő és jövőbeni megrendelőimet és egyéb érdeklődőket rendszeres időközönként rövid hírek formájában tájékoztassam munkáim, versenyeredményeim, szolgáltatásaim állásáról. Referenciamunkáim fotóanyagát, mely egyben az oldal képgalériája is folyamatosan bővíteni, frissíteni fogom. További kellemes időtöltést kívánok!

Üdvözlettel: Lengyel Imre

Hungarian

Elindult hivatalos Facebook oldalam

Megjelenés dátuma: 2015. július 15.

 

Örömmel jelentem be, hogy ezentúl munkáimat valamint munkásságomat nem csak honlapomon keresztül, hanem új Facebook oldalamon keresztül is nyomon követhetik megtekinthetik, like-olhatják és megoszthatják. Igyekszem a posztolt munkákról rövid magyar, illetve angol nyelvű jellemzést is közzé tenni bemutatva a preparátum ihletettségének hátterét, a vadfaj nevét, a származási földrészt, illetve esetlegesen az alkotás elismeréseinek, díjainak nevét is, amennyiben van az adott preparátumnak. Köszönök minden megosztást és üdv az Facebook imerősök között!

www.facebook.com/lengyeltaxidermy

Hungarian

Mások mondták

  • "Nagyon köszönöm a messzemenően professzionális munkát, ez már MŰVÉSZET!" - K.E.N., Norvégia... Tovább

  • "Nagyon meg vagyok elégedve a pedesztálos gímbikámmal!" -Joshua Godfrey, USA

    ... Tovább
  • "Abszolút tökéletes munka! Mind a gím mind a dám nyakpreparátumom gyönyörű mestermunka..."Otto C. Fiala, NYC,New York,USA... Tovább

  • "A Lengyel Imre által kikészített gímbika nyakpreparátumom kitűnő......... R.M, Houston, Texas, USA ... Tovább

Partnerek